kroonkurk vrij   kroonkurk vrijbezoek
Copyright 2021 - Custom text here
actueel
 

Hemelpoorter

porter website

Een porter gebrouwen in Hemelse stijl. Kenmerkend is natuurlijk de grote hoeveelheid geroosterde mout voor de mooie donkere kleur van het bier en het schuim, en natuurlijk voor de smaak. De eerste smaak is vooral de bittere brandsmaak van de geroosterde mout. Maar als je beter proeft komen smaken chocolade, koffie en dropjes naar boven in combinatie met een volle romige smaak. Gebrouwen met de huisgist van De Hemel, deze is een stuk fruitiger dan de meeste Britse brouwerijen gebruiken. De Hemelpoorter heeft 5,5% alcohol. 

Verkrijgbaar van de tap, en op fles via onze webshop.

IMG 0337

De Brouwerij is weer open voor bezoek!

Na bijna 3 maanden gaan we weer open voor bezoek! Vanaf 6 juni zijn we weer elke zaterdag en zondag middag open. Nog wel met wat beperkingen en extra regels, maar dat mag de pret niet drukken!

Helaas is het voor groepen voorlopig nog niet mogelijk bij ons langs te komen. Momenteel zijn we op zaterdag en zondag tussen 13:00-18:00 open voor kleine gezelschappen. Je moet dan wel een tijdsslot reserveren waarin je langs kan komen. Klik op de knop contact/reserveren linksboven in beeld voor alle huiregels en het maken van een reservering. Hopelijk tot snel!

Je kan trouwens ook in onze webshop een kadobon kopen voor een bezoek aan de brouwerij voor je buurman, vriendin of vader die wel weer eens de deur uit wil!

 kadobon nieuw

 

Rafael

Sinds 1984 verwelkomt de lentebok bij ons de lente! Rafael is een stevig bier met 8,5% alcohol, donker van kleur en kruidig en zoet van smaak.

Op tap hier in de Commanderie bij Restaurant en Brouwerscafé de Hemel, De Pelgrim en de betere cafés in Nijmegen. En natuurlijk op fles verkrijgbaar via onze webshop.

IMG 0337

Brouwerij de Hemel T-Shirts

Altijd in stijl een biertje drinken.

Met dit stevige shirt van 100% biologisch katoen kun je thuis komen. Met een zeefdruk van het logo van De Hemel!

Gemaakt in Nijmegen, net als het bier. En natuurlijk verkrijgbaar via onze webshop. 

 

combi shirts

 

Distilleerderij ANIMA

Ons nieuwe kleine broertje Distilleerderij ANIMA! De gedistilleerde dranken van De Hemel gaan verder onder eigen naam.

Nieuw jasje, (deels) nieuwe recepten en dranken. Ook verkrijgbaar via de webshop. facebook logo 318 49940instagram social network logo of photo camera 318 64651

21231126 1374306815978466 3219766653755197175 n

Webshop Brouwerij de Hemel

Nooit meer sjouwen met je bier! Vanaf heden heeft Brouwerij de Hemel een heuse webshop waarin alle producten van de brouwerij aangeschaft kunnen worden. 

Neem hier een kijkje!

winkelwagen

f t g
© 2017 - BROUWERIJ DE HEMEL
Franseplaats 1, 6511 VS NIJMEGEN | 024-360 61 67 | info@brouwerijdehemel.nl