kroonkurk vrij   kroonkurk vrijbezoek
Copyright 2018 - Custom text here
actueel
 

Gloeiende Gabriel

De laatste beetjes bokbier zijn opgetapt, dat betekend dat het tijd is voor onze winterse favoriet Gloeiende Gabriel!

Dit donkerblonde bier met 7,5% alcohol heeft naast de tonen van donkere caramelmouten een niet te missen kruidigheid. Voor de winterse sferen hebben de brouwers van De Hemel kruiden gebruikt die normaal gesproken in glühwein gaan. Oorspronkelijk is Gloeiende Gabriel ook gebrouwen om warm gedronken te worden. Omdat niemand dat aandurfde verkopen we het nu toch maar gekoeld! 

Op tap in Restaurant en Brouwerscafé de Hemel, De Pelgrim foodbar en de betere cafés in Nijmegen. En natuurlijk voor thuis in de fles!

img GloeiendeGabriel

Vacature: Gids

Wil je wel eens wat meer met bier doen dan het alleen drinken? Kom dan bij Brouwerij de Hemel werken als gids! Als gids bij de brouwerij is het jouw taak groepen een rondleiding door de brouwerij te geven. Je verteld alle ins en outs van het brouwproces en de geschiedenis van onze brouwerij. Na de rondleiding krijgt de groep van jou een proverij met 6 bieren die bij De Hemel gemaakt worden.

 

Vereisten:

- Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal. Duits is een bonuspunt!

- Geen angst om voor groepen te spreken.

- Flexibel inzetbaar, zaterdag middag beschikbaar is een vereiste.

- geen kortstondig dienstverband, minimaal een jaar.

 

Het werk is op oproepbasis. Kennis over bier en het brouwproces niet vereist, wel handig.

 

Voor reacties of meer informatie neem contact op met Thieu Hegger: info@brouwerijdehemel.nl, 024 3606167

Parapluvius

Ons nieuwste bier, gebrouwen in samenwerking met Rainbeer en Green Capital Challenges. Een speciaal bier gebrouwen met regenwater. Naast het lessen van de dorst willen we bewustwording creëren voor de overlast van regenwater. 

De drie partijen die samenwerken bij de productie van Parapluvius hebben elk eigen kwaliteiten. Rainbeer is een van oorsprong Amsterdams bedrijf dat zich gespecialiseerd in regenwaterzuivering ter behoeve van bierbrouwen. De brouwers van De Hemel storten zich met dit water op het brouwen van het bier. En Green Capital Nijmegen ondersteund met de kennis van watermanagement en maakt gebruik van de verschillende kanalen die beschikbaar zijn om zo veel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap.

foto para website low res

De boodschap is dat Nijmegen in 2050 klimaatbestendig wil zijn: bestand tegen langdurige regenval, piekbuien, en

het bijhorende wateroverlast. Regenwater verdwijnt momenteel nog steeds voor het grootste deel in het riool. Dat belastend voor het riool, en natuurlijk zonde. Het kan immers ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het brouwen van bier.

Parapluvius moet de drinker dus aan het denken zetten op een ontspannen manier. Het is een blond tarwebier met 5,5% alcohol en een frisse kruidige smaak van zoethout en sinaasappelschil.

Op tap hier in de Commanderie bij Restaurant en Brouwerscafé de Hemel en de betere cafés in Nijmegen. En van fles verkrijgbaar via onze webshop. 

Distilleerderij ANIMA

Ons nieuwe kleine broertje Distilleerderij ANIMA! De gedistilleerde dranken van De Hemel gaan verder onder eigen naam.

Nieuw jasje, (deels) nieuwe recepten en dranken. Ook verkrijgbaar via de webshop. facebook logo 318 49940instagram social network logo of photo camera 318 64651

21231126 1374306815978466 3219766653755197175 n

Webshop Brouwerij de Hemel

Nooit meer sjouwen met je bier! Vanaf heden heeft Brouwerij de Hemel een heuse webshop waarin alle producten van de brouwerij aangeschaft kunnen worden. 

Neem hier een kijkje!

winkelwagen

f t g
© 2017 - BROUWERIJ DE HEMEL
Franseplaats 1, 6511 VS NIJMEGEN | 024-360 61 67 | info@brouwerijdehemel.nl