kroonkurk vrij   kroonkurk vrijbezoek
Copyright 2017 - Custom text here
actueel
 

Het derde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'

Alweer het derde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'! Ditmaal is onze nieuwste aanwinst Marieke aan de slag gegaan en het resultaat is Else. Dit zomerse blonde bier van 7,1% heeft wat weg van een witbier, maar is vooral een goede doordrinker door de subtiele hop en kruidige smaak van de sinaasappelschillen en zoethout die gebruikt zijn in het bier. Verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt, ook in onze nieuwe webshop!

else

Webshop Brouwerij de Hemel

Nooit meer sjouwen met je bier! Vanaf heden heeft Brouwerij de Hemel een heuse webshop waarin alle producten van de brouwerij aangeschaft kunnen worden. 

Neem hier een kijkje!

winkelwagen

De Hemel en Oldskool presenteren

Brouwerij de Hemel en Oldskool Brewery hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw bier: Speldt

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een bier gebrouwen met speltmout. Daarnaast is er ook tarwe- en gerstemout gebruikt, dit resulteert in een fris bier met 6% alcohol wat richting een witbier gaat. De Hemel en Oldskool hebben de middenweg gekozen tussen de verschillende brouwstijlen van de brouwerijen. Dat betekend volgens reinheitsgebot en een stukje hoppiger dan de meeste bieren van ons. Maar wel gebrouwen met de huisgist van De Hemel en zoals altijd een bier dat uitnodigt om een tweede glas te nemen.

Beperkt voorradig en enkel van tap, dus wees er snel bij.

Speldt

Het tweede bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'

Het is tijd voor het tweede bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'. Wederom hebben wij een van onze brouwers de vrije hand gegeven om zelf een bier te bedenken en brouwen. Ronald was deze keer aan de beurt en heeft gekozen voor een zware amber van 7,5% genaamd Belial. Ronald heeft voor dit bier veel donkere mouten gebruikt. Deze geven naast de diepe amber kleur ook een volle caramelsmaak die veel donkere mouten eigen is. Belial is daarnaast prettig gehopt en gebrouwen met onze huisgist.

Brouwerij de Hemel op TV!

Op 3 april waren wij te zien in het programma ‘Leven in de Brouwerij’ op NPO 2! Voor wie het gemist heeft is het hier terug te kijken. 

Actueel leven in de brouwerij

f t g
© 2017 - BROUWERIJ DE HEMEL
Franseplaats 1, 6511 VS NIJMEGEN | 024-360 61 67 | info@brouwerijdehemel.nl