kroonkurk vrij   kroonkurk vrijbezoek
Copyright 2017 - Custom text here
actueel
 

Bierkaas van De Hemel

De borrel is een stukje Hemelser geworden. Neem nu een blokje kaas bij je biertje, kaas gemaakt met Nieuw Ligt van Brouwerij de Hemel!

Bij Kaasboerderij Mathijssen zijn ze aan de slag gegaan met bieren van De Hemel. Het resultaat is een rauwmelkse goudse kruimelzuivel kaas met Nieuw Ligt. Een pittige bierkaas die uitstekend smaakt met Grove Biermosterd en natuurlijk een glas bier.  

Vanaf heden te krijgen bij de brouwerij en Kaashandel de Wit.

kaas

Het vierde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'

Het gaat hard met nu zelfs het vierde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'! Ditmaal een white IPA met 6,5% alcohol. Brouwer Laurens is aan de slag gegaan met aardig wat tarwemout en een beetje witbierkruiden voor het zomerse effect. Een flinke lading Citra hop tijdens het brouwen en als dryhop maakt het af. Verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt, zoals altijd in Restaurant & Brouwerscafé de Hemel en in onze nieuwe webshop!

sunna

Webshop Brouwerij de Hemel

Nooit meer sjouwen met je bier! Vanaf heden heeft Brouwerij de Hemel een heuse webshop waarin alle producten van de brouwerij aangeschaft kunnen worden. 

Neem hier een kijkje!

winkelwagen

Het derde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'

Alweer het derde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'! Ditmaal is onze nieuwste aanwinst Marieke aan de slag gegaan en het resultaat is Else. Dit zomerse blonde bier van 7,1% heeft wat weg van een witbier, maar is vooral een goede doordrinker door de subtiele hop en kruidige smaak van de sinaasappelschillen en zoethout die gebruikt zijn in het bier. Verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt, ook in onze nieuwe webshop!

else

Brouwerij de Hemel op TV!

Op 3 april waren wij te zien in het programma ‘Leven in de Brouwerij’ op NPO 2! Voor wie het gemist heeft is het hier terug te kijken. 

Actueel leven in de brouwerij

f t g
© 2017 - BROUWERIJ DE HEMEL
Franseplaats 1, 6511 VS NIJMEGEN | 024-360 61 67 | info@brouwerijdehemel.nl